Clicksport

Click Sport is het naschoolse sport- en beweegprogramma in de Kempen. Heb je zin om alleen of samen met je vriend of vriendin met ons leuke en uitdagende sporten en spellen te doen na schooltijd, geef je dan op voor Click Sport.

Alle kinderen uit groep 3 t/m 8 kunnen zich aanmelden. We organiseren elk schooljaar vier periodes van elk acht weken. Tijdens zo’n periode doen we verschillende sporten en spellen. Sporten die je al kent, maar zeker ook sporten die je nog nooit gedaan hebt. Ook niet tijdens de gymles! Zulke speciale dingen bewaren we namelijk speciaal voor de kinderen die meedoen aan Click Sport.

In Bladel bieden we elke maandag (Bladel), dinsdag (Hapert) en donderdag (Bladel) Click Sport aan, altijd van 16:00 tot 17:00 uur. Maar komt een andere dag je beter uit, of vind je het leuk om ook eens andere kinderen te ontmoeten, dan kun je ook in andere plaatsen en op andere dagen inschrijven, bijvoorbeeld in Reusel, Hapert of Eersel.

Voordat een nieuwe Click Sport periode begint krijgen alle kinderen van groep 3 t/m 8 op de basisschool het Click Magazine mee. Dat gebeurt dus vier keer per jaar. Het Click Magazine vertelt hoe en waar je je kunt aanmelden, maar is er ook voor de kinderen die niet meedoen aan Click Sport. Je kunt er namelijk ook leuke interviews in lezen, er staat altijd een prijsvraag in en we vertellen ook altijd de laatste ‘nieuwtjes’ uit de sportwereld. Leuk en leerzaam voor iedereen dus!

Doe je nu nog niet mee aan Click Sport? Kijk dan snel in het Click Magazine hoe je je kunt opgeven. Ik wed dat je het superleuk gaat vinden.
Kijk ook eens op onze website: www.clicksport.nl of op onze Facebookpagina.

Sponsoren:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram