Kleding

Wedstrijd tenue

De clubkleuren van BC Bladel zijn blauw en wit. Zodra je voor BC Bladel wedstrijden gaat spelen, ontvang je van de club een tenue. Wij verwachten van de spelers dat ze zelf voor passende sokken en zaalschoenen zorgen. Deze schoenen mogen buiten niet worden gedragen. Aan het begin van het seizoen worden deze tenues aan jullie uitgereikt. Wij verwachten van jullie dat jullie zuinig zijn op je tenue en dat je deze na een wedstrijd wast. Het is niet toegestaan om in je wedstrijdtenue te gaan trainen. Na het seizoen lever je je tenue in bij je trainer. Als je het tenue tijdens het seizoen kwijtraakt worden de kosten aan jou doorbelast.

Kledinglijn

BC Bladel heeft een eigen kledinglijn. Deze kleding kun je kopen bij TopShop in Bladel of via hun webshop. Deze kledinglijn is uiteraard niet verplicht, maar het is natuurlijk wel leuk als we steeds meer dezelfde kleding gaan dragen en zo steeds meer een vereniging uit gaan stralen. 
Ga Naar webshop
Hieronder kun je de kledinglijn bekijken:

Sponsoren:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram