Informatie

Basketbal is van oorsprong een Amerikaanse sport waarbij het gaat om beheersing en behendigheid, in techniek en tactiek. Te vaak wordt deze sport gezien als sport voor lange jongens. Dit wordt mede bepaald door de reclamewereld met Kobe Bryant, Lebron James, Dwight Howard en andere NBA-sterren, die het gezicht van de sport bepalen. Maar ook voor meisjes ius het springen, sprinten, vangen, dribbelen, schieten, draaien, keren, zweten, rennen, vliegen. Ongetwijfeld zal de beginneling of de ouder bij het zien van een wedstrijd niet veel begrijpen van de spelregels. Waarom wordt er elke keer gefloten, wie mag wat en wanneer? Door het spel te spelen, zal blijken dat het in de praktijk wel meevalt.

Hieronder vind je alle informatie die voor jou en de ouders van onze jeugdleden belangrijk is. Ook hopen wij hiermee nieuwe leden op een goede manier informeren over onze vereniging.

Sponsoren:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram