De “Alles over Groenbeheer” heren blijven ongeslagen

21 november 2021

Zaterdag 20 November legde de ongeslagen heren van “Alles over Groenbeheer” de tocht af naar Den Bosch om een wedstrijd te spelen in de kelder van Sporthal Zuid. Bladel moest het hier opnemen tegen de koploper van onderen, die met 5 wedstrijden gespeeld een saldo hadden van maar liefst -2 punten. Ongeacht wat de tussenstand was tussen beide partijen, wist Bladel dat er geen makkelijke wedstrijden zouden zijn en maakte ze zich klaar voor de strijd.

Het eerste kwart ging van start en Bladel kwam er snel achter dat er een verschil was in personeel. EBBC had meer lengte en kracht, dus Bladel moest het hebben van hun snelheid en schoten. In het eerste kwart stelde de heren van “Alles over Groenbeheer” niet teleur met maar liefst 5 driepunters. Ondanks het scherp schieten van de heren lukte het niet om een groot verschil te maken, waardoor het kwart eindigde met een stand van 15-22 in het voordeel van Bladel.

Het tweede kwart brak aan en onder leiding van de eeuwige rookie Niels Gubbels en Captain Rob Mijs werden er enkele ballen door het net gegooid. Helaas was de scherpte niet optimaal in de defense, waardoor de voorsprong niet uitgebouwd kon worden en eindigde de eerste helft met 32-39.

Bij de rust hebben de heren van “Alles over Groenbeheer” zich herpakt zodat ze het 3de kwart konden gaan vlammen. Nadat Thieu Wevers de kop had afgebeten in dit kwart met een prachtige 5 stappen lay-up break, hadden de heren het licht gezien en waren ze vastberaden om hun stempel op de wedstrijd te zetten. Onder leiding van enkele vlugge punten van Tom Raes en raken schoten van Jorg Melis werd dit kwart gewonnen met een verschil van 7 tegen 28, waardoor er een eindstand van 39-67 op het bord stond.

Bij het starten van het 4de kwart was de hoop van EBBC al in de schoenen gezonken. Helaas gingen de Heren van “Alles over Groenbeheer” mee in deze energie van EBBC, waardoor de focus langzaam verloren raakte. Door sterke rebounds van Joris Bekker en heerlijke schotjes van Jesper Keetels kwam dit kwart tot een eindstand van 59-78 en kunnen de heren van “Alles over Groenbeheer” het wel befaamde screenshot weer rondsturen :

Komend weekend hebben de heren van “Alles over Groenbeheer” weer rust, maar op 4 december gaan zij het opnemen tegen Den Dungk MSE 2 op de thuis vloer. Zal de ploeg ongeslagen blijven? Bij zijn is mee maken, maar als de maatregelen nog van toepassing zijn, mag dit helaas niet in de sporthal. Hiervoor wordt er dus als alternatief door Christian en Miriam namens X Sport, de wedstrijd live gestreamd. Dus dan is het: meekijken is meemaken!

Sponsoren:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram