Oud-directeur van der Heijden Transport, Servaas van der Heijden, overleden.

25 november 2020

Van der Heijden Transport is jarenlang een trouwe hoofdsponsor geweest van BC Bladel.

Servaas was dan ook een ondernemer met een groot hart voor de gemeenschap. Talloze verenigingen konden jarenlang een beroep op hem doen. Of het een transport was voor hulpgoederen, een juryverhoog voor een stratenloop of de hoofdsponsoring voor de Basketbal vereniging BC Bladel, men klopte zelden tevergeefs bij hem aan.

Toen carnavalsvereniging De Muggezifters Van der Heijden in 1985 tot prins kozen, vervulde hij die taak met verve. Maar het kostte hem minder moeite om zich als lid van de Raad van Elf in het feest te storten. Hij had altijd volk om hem heen. Hij had voor iedereen belangstelling.

Servaas van der Heijden werd 82 jaar. De uitvaart is zaterdag. Vanaf 9.45 uur trekt de stoet onder begeleiding van vrachtwagens van het mortuarium aan de Rondweg, via de oude thuisbasis aan de Leemskuilen naar de parochiekerk van Bladel. Wie een laatste eer wil bewijzen kan een erehaag vormen.

Sponsoren:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram