Sponsor BC Bladel GRATIS!

9 november 2021

Koopt u wel eens online? Vergeet dan volgende keer niet om eerst www.sponsorkliks.com te bezoeken.
U betaalt hetzelfde en BC Bladel ontvangt een commissie bij elke transactie via www.sponsorkliks.com.
U sponsort dus gratis!

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan BC Bladel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en BC Bladel ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar BC Bladel.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je BC Bladel ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van BC Bladel. Voor jou een kleine moeite, voor BC Bladel zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van BC Bladel. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert BC Bladel hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch BC Bladel weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor BC Bladel is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert BC Bladel niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van BC Bladel
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=10572

Gratis Sponsoren voor jouw sponsordoel

 

Sponsoren:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram