De Alles Over Groenbeheer allstars verslaan directe concurrent

8 november 2021

Afgelopen zaterdag mochten de Alles Over Groenbeheer allstars aantreden tegen gedeelde koploper Black Eagles uit Rosmalen. Met 10 man sterk waren de mannen er “klaar” voor om aan te treden tegen de Eagles.

Het 1ste kwart begon dramatisch, na 5 minuten stond er een stand van 18-6 op het bord. Het was duidelijk dat de mannen de energie uit een ander vaatje moesten tappen om deze achterstand om te buigen. Na belangrijke punten van Raes en Van Beers werd het kwart geëindigd met een 22-24 voorsprong.

Het 2de kwart werd er aardig gespeeld en de mannen kwamen met frisse energie het kwart in. Na een belangrijke driepunter van Van Beers en scores van Wevers, Bekker en Mijs werd het 32-43. Het kwart werd helaas geëindigd met een run vanuit de Rosmalenaren wat de stand op 42-43 bracht.

De rust had een bijzondere wending, coach Van den Brink werd naar de tafel geroepen omdat er 2 fouten weg waren gehaald bij nummer 7 (Raes). Dit zou zijn gekomen omdat ze 2 fouten “per ongeluk” erbij hadden gezet. Wat de tafel was “vergeten” te zeggen was is dat er ook nog fouten waren weggehaald bij Mijs ,Bekker en Gubbels. Dus konden we het 3de kwart beginnen met minder fouten dan we het 2e kwart geëindigd waren.

Het 3de kwart begon met een scoreboost aan beide kanten. Driepunters aan de zijde van De Alles Over Groenbeheer allstars vielen als rijpe appels. De tegenstander liet er geen gras over groeien en maakt onder leiding van de nummer 12 ook een aantal mooie scores, wat leidde uiteindelijk tot een 61-68 stand.

Het 4de kwart werd gespeeld met de energie die we nodig hadden en de Eagles konden niet dichterbij komen. Ondanks de poging van nummer 12 om zelf op de vrije worplijn te gaan staan bij een fout op 10 (die poging mislukte overigens 😉) was het niet genoeg voor de mannen uit Rosmalen en gingen onze Alles Over Groenbeheer mannen naar huis met de benodigde 2 punten.

Eindstand: 82 - 88 in het voordeel van BC Bladel!

Punten:

Van Beers 8
Bekker 4
Gubbels 26
Keetels 2
Van Luijk 6
Melis 9
Mijs 13
Raes 16
Wevers 4

Zaterdag 20 november mogen de mannen richting Den Bosch om daar de weg naar het kampioenschap voort te zetten. Dan is EBBC de tegenstander. Zaterdag 4 december treden de mannen weer aan in het thuishonk tegen de heren uit Den Dungen.

Sponsoren:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram