Heren 1 BC Bladel wint door flitsende start

29 september 2021

Na een flinke tijd hebben de Alles over Groenbeheer Allstars weer een competitie wedstrijd mogen spelen. Dat ze er klaar voor waren was zeker te merken met de hype en focus met de start van de game.

Na de tip off direct een snelle score wat het startsein voor een 3-punts barrage van de mannen. Voordat de tegenstander het door had was de stand 15-3 en was er binnen het heren team een zeer goede sfeer. Toch in de time-out benoemd de nieuwe captain Rob, dat het pas over is na 40 minuten en dat wij deze scoring vibe door moeten zetten. Door goed teamspel en goede schoten eindigt het kwart met een score van 25-10.

In het tweede kwart ging het scoren aan de BC Bladel kant rustig door. Het teamspel van BC Bladel was voor de 5 mannen van Terneuzen niet bij te houden en de zone kromp steeds verder ineen. Dit zorgde ervoor dat er veel driepunters geschoten werden en dat er inside minder te zoeken was. Doordat de defense wat verslapte lukte het niet om het gat groter te maken en de wedstrijd op slot te gooien. Het team bleef er wel in geloven en ook de sfeer bleef er goed in.

Na de rust bleek alle scherpte weg te zijn en kreeg de tegenstander zelfs de kans om zichzelf terug in de wedstrijd te knokken. Ze kwamen nog tot 10 punten voordat de aan-knop werd gevonden en de defensieve druk opgehoogd werd. Dit was het moment dat de tegenstander kraakte en weer terug op 20 punten achterstand kwam.

In het vierde kwart was het zaak om de voorsprong groter te maken en de wedstrijd compleet op slot te gooien. Dit was na een aantal minuten goed gebeurd en er was te merken dat Terneuzen de handdoek in de ring had gegooid. Het was een prima wedstrijd, maar als team hebben wij nog een aantal sprongen te maken om optimaal te gaan presteren. Een goede start van het nieuwe seizoen en dat dit voortgezet mag worden gedurende het seizoen.

Eindstand: 88 - 59

Het komende programma zijn eerst 3 uit wedstrijden en dan op 4 december mag er weer thuis gespeeld worden. Bij deze zijn jullie van harte uitgenodigd!

Sponsoren:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram