Wedstrijdverslag Alles Over Groenbeheer Allstars - EBBC MSE 2

30 maart 2022

Zaterdag 19 maart speelt het vlaggenschip van Bladel, de Alles Over Groenbeheer Allstars, tegen de nummer 2 van EBBC. Met een grote energie begint Bladel de wedstrijd en komt al snel op voorsprong van meer dan 10 punten. Vanuit een sterke verdediging komt Bladel makkelijk tot scoren en breid zo zijn voorsprong uit.

Met de energie van de tribune bleven de Alles Over Groenbeheer Allstars gedurende de wedstrijd een hoge intensiteit behouden en liepen ze op deze manier uit tot een voorsprong van een comfortabele 30 punten aan het begin van het 3e kwart.

Deze voorsprong hebben ze gedurende het derde kwart weten te behouden tot het 4e kwart en dit gaf coach Fedde vd Brink de gelegenheid om een unieke wissel te maken in de 5e minuut 4e kwart. Door Loek en Jelle Bijnen in het veld te zetten, waardoor met de al spelende Bram Bijnen er voor het eerst in de geschiedenis van BC Bladel 3 broers tegelijkertijd een wedstrijd van Heren 1 speelden. Met een groot applaus betraden de broers het veld en het lukte ze zelfs nog een 1, 2, 3 te geven aan elkaar als afsluiter van de wedstrijd.

De Alles Over Groenbeheer Allstars wonnen de wedstrijd met 83 punten tegen de 42 punten van het team van EBBC.

Sponsoren:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram