Wedstrijdverslag Alles Over Groenbeheer Allstars - Den Dungk MSE 2

1 april 2022

Op een zonnige zondag 27 maart trokken de sterren van Alles Over Groenbeheer eropuit naar het prachtige Den Dungen. De tegenstander ditmaal was de #6 uit de competitie: Den Dungk 2, welke eigenlijk bestond uit hun heren 1 min Tinus. Ondanks het verschil in stand was dit weer een pot waar de heren hard voor moesten strijden.

Het eerste kwart begon langzaam voor de helden in het blauw. Ondanks mooie aanvallen en goede opties kregen ze de bal maar niet in het netje, iets wat de tegenstanders dan weer wel lukte. Gelukkig realiseerde de heren halverwege het kwart dat de bal door de ring heen moest, op welke punt de inhaalslag begon. Hierdoor eindigde het eerste kwart met een stand van 17-17.

Tweede kwart kwamen de Boys uit Bladel op stoom. De defense deed er een tandje bij, waardoor Niels Gubbels de sprint kon aanzetten voor makkelijke puntjes. Ook Jorg Melis was dit kwart van de partij, na enkele tijd moeite te hebben gehad met zijn driepunters knalde hij er dit kwart alleen al 2 raak. Met een goed gevoel sloten de heren dit kwart af met een score van 25-47.

Na de rust probeerde de “Alles over Groenbeheer” all-stars verder te pakken op het vorige kwart, maar de tegenstanders hadden een donderpreek gekregen waardoor hun intensiteit ook was gestegen. De eerste score voor Bladel kwam van Tom Raes met een pracht floater die welgeteld 5 millimeter boven de ring uitkwam. Verder kwam de dominantie van de centers steeds meer naar boven, met verschillende aanvallende rebounds van zowel Joris Bekker als Jelle Bijnen. De score na het derde kwart: 46-71.

Het vierde kwart begon en de heren uit Den Dungen hadden de hoop al bijna opgegeven. Het thema van dit kwart was vrije worpen. Na vele fouten duurde dit kwart maar liefst 2 keer zo lang als de andere. Na nog een flinke schrik voor blessure van de heer Gubbels (geen zorgen, hij is okay) sloten de boys in het blauw de wedstrijd af met een eindscore van 61-98.

Zaterdag 2 april speelt het “Alles over Groenbeheer” boegbeeld thuis tegen de tijgers uit Oosterhout om 20:15.

Zorg dat je het meemaakt want het kampioenschap komt steeds dichterbij!

Sponsoren:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram